Contacteer Praktijk Astrid

Wij vragen om bij de eerste afspraak uw identiteitskaart mee te brengen. Als er een verslag is van de arts en/of andere medische informatie die voor ons van belang is, is het voor ons een hulp als u die ook meebrengt.

Een afspraak annuleren moet minstens 24u op voorhand gebeuren. Zo kunnen wij de vrijgekomen tijd gebruiken om iemand anders te helpen.

individuele afspraak maken

Astrid Vlietinck en Amelie Laridon
Kinesitherapeuten Astrid, Amelie en Leen
050/84.07.01

info@praktijkastrid.be
Kimberley Van Daele
Psycholoog Kimberley
0493/35.78.80

psycholooginbrugge@gmail.com
Griet Vandamme & Hanne Vancaillie
Vroedvrouwen Griet & Hanne
0494/86.23.46
0499/36.86.90

griet@vroedvrouwbrugge.be
hanne@vroedvrouwbrugge.be


Sarah Sellier
Psycholoog Sarah
0478/27.82.58

sarah.cellier@hotmail.com
De Praktijk van Astrid Vlietinck

De praktijk

Praktijk Astrid is ingedeeld in verschillende ruimtes. Elke zorgverlener heeft in zijn ruimte al de mogelijkheden om de patiënt op de best mogelijke manier te helpen. In de praktijk is ook een oefenzaal met sporttoestellen waar iedereen zijn persoonlijk oefenschema onder begeleiding kan afwerken. Je vindt er een crosstrainer, fiets en loopband en klein oefenmateriaal. Alles om met de nieuwste technieken jouw lichaam in een goede conditie te brengen.

rustige locatie

Praktijk Astrid ligt in een groene omgeving in de Graaf Pierre de Brieylaan in Sint-Michiels. De oase van rust helpt ons om jou op een ontspannen manier in balans te brengen, zowel lichamelijk als mentaal. Het interieur is strak en modern met de juiste accenten om jou binnenshuis op je gemak te voelen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de buurt. Ook als je moeilijk te been bent, kun je ons dus vlot bereiken.
De Praktijk van Astrid Vlietinck

>