Contacteer Praktijk Astrid

Wij vragen om bij de eerste afspraak uw identiteitskaart mee te brengen. Als er een verslag is van de arts en/of andere medische informatie die voor ons van belang is, is het voor ons een hulp als u die ook meebrengt.

Een afspraak annuleren moet minstens 24u op voorhand gebeuren. Zo kunnen wij de vrijgekomen tijd gebruiken om iemand anders te helpen.

individuele afspraak maken

Astrid Vlietinck
Kinesitherpie Astrid
0472/66.27.84 astrid@praktijkastrid.be
Kimberley Van Daele
Psycholoog Kimberley
0493/35.78.80 psycholooginbrugge@gmail.com
Griet Vandamme & Hanne Vancaillie
Vroedvrouwen Griet & Hanne
0494/86.23.46 0499/36.86.90 griet@vroedvrouwbrugge.be hanne@vroedvrouwbrugge.be
Elia Wyverkens
Seksuoloog Elia
eliawyverkens@gmail.com
De Praktijk van Astrid Vlietinck

De praktijk

Praktijk Astrid is ingedeeld in verschillende ruimtes. Elke zorgverlener heeft in zijn ruimte al de mogelijkheden om de patiënt op de best mogelijke manier te helpen. In de praktijk is ook een oefenzaal met sporttoestellen waar iedereen zijn persoonlijk oefenschema onder begeleiding kan afwerken. Je vindt er een crosstrainer, fiets en loopband en klein oefenmateriaal. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de buurt. Ook als je moeilijk te been bent, kun je ons dus vlot bereiken. Alles om met de nieuwste technieken jouw lichaam in een goede conditie te brengen.

rustige locatie

Praktijk Astrid ligt in een groene omgeving in de Graaf Pierre de Brieylaan in Sint-Michiels. De oase van rust helpt ons om jou op een ontspannen manier in balans te brengen, zowel lichamelijk als mentaal. Het interieur is strak en modern met de juiste accenten om jou binnenshuis op je gemak te voelen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de buurt. Ook als je moeilijk te been bent, kun je ons dus vlot bereiken.
De Praktijk van Astrid Vlietinck
De Praktijk van Astrid Vlietinck

Disciplines

Kinesitherapeute Astrid pakt vooral de lichamelijke oorzaken aan van kwaaltjes aan de bekkenbodemspieren.

Vroedvrouwen Griet & Hanne begeleiden je doorheen de hele zwangerschap en helpen je ook nadien, zodat je zowel jezelf als jouw kind de beste zorgen kan geven.

Seksuologe Elia helpt jou bij het vinden van de juiste balans in jouw relatie en om je ten volle te laten genieten van jouw seksualiteit.

Psychologe Kimberley zorgt samen met jou voor mentaal evenwicht om elke dag uitdagingen en problemen met zelfvertrouwen te kunnen aanpakken.

meer weten
>