De praktijk

In Praktijk Astrid brengen we verschillende facetten van lichamelijke en psychologische zorg samen om een perfect resultaat na te streven.

Het voordeel is dat wij voor elke patiënt een uitgebreide achtergrondkennis hebben op verschillende gebieden.

We werken zeer discreet en met de hoogste garantie voor vertrouwelijkheid. Door de samenwerking kunnen we iedereen op een zeer persoonlijke manier begeleiden met een individuele planning op maat.

De Praktijk van Astrid Vlietinck

De praktijk

Praktijk Astrid is ingedeeld in verschillende ruimtes. Elke zorgverlener heeft in zijn ruimte al de mogelijkheden om de patiënt op de best mogelijke manier te helpen.

In de praktijk is ook een oefenzaal met sporttoestellen waar iedereen zijn persoonlijk oefenschema onder begeleiding kan afwerken. Je vindt er een crosstrainer, fiets en loopband en klein oefenmateriaal. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de buurt. Ook als je moeilijk te been bent, kun je ons dus vlot bereiken.

Alles om met de nieuwste technieken jouw lichaam in een goede conditie te brengen.

rustige locatie

Praktijk Astrid ligt in een groene omgeving in de Graaf Pierre de Brieylaan in Sint-Michiels. De oase van rust helpt ons om jou op een ontspannen manier in balans te brengen, zowel lichamelijk als mentaal.

Het interieur is strak en modern met de juiste accenten om jou binnenshuis op je gemak te voelen.

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de buurt. Ook als je moeilijk te been bent, kun je ons dus vlot bereiken.
De Praktijk van Astrid Vlietinck
the work you do today determines where you will be tomorrow
De Praktijk van Astrid Vlietinck

Disciplines

Kinesitherapeute Astrid pakt vooral de lichamelijke oorzaken aan van kwaaltjes aan de bekkenbodemspieren.

Vroedvrouwen Griet & Hanne begeleiden je doorheen de hele zwangerschap en helpen je ook nadien, zodat je zowel jezelf als jouw kind de beste zorgen kan geven.

Seksuologe Elia helpt jou bij het vinden van de juiste balans in jouw relatie en om je ten volle te laten genieten van jouw seksualiteit.

Psychologe Kimberley zorgt samen met jou voor mentaal evenwicht om elke dag uitdagingen en problemen met zelfvertrouwen te kunnen aanpakken.

meer weten

Hou jezelf fit en gezond!

Er zijn heel wat mogelijkheden om jezelf fit en gezond te houden. Hierbij enkele van onze tips:

– Pas je levensstijl aan. Neem wat meer de trap in plaats van de lift, gebruik voor korte afstanden de fiets. – 1,5 liter water per dag is een goede start om alle cellen in je lichaam van brandstof te voorzien. – Elke dag bewegen hoeft geen urenlange sportsessies te betekenen, 30 min is voldoende. – In een gezonde levensstijl is ontspanning net zo belangrijk als inspanning.Het is enorm belangrijk voor het lichaam en helpt je uitstekend om gezond en fit te blijven. – Het is leuk om fit en gezond te zijn, in lichaam én geest. Wat je ook doet, doe het met een goed humeur. Als je plezier beleeft aan je gezonde keuzes, houd je het ook langer vol.
>